HomeNieuwsMetacade (MCADE) begin voorverkoop. Dit is waarom het de volgende grote trend in crypto zou kunnen zijn
Metacade (MCADE) begin voorverkoop. Dit is waarom het de volgende grote trend in crypto zou kunnen zijn

Metacade (MCADE) begin voorverkoop. Dit is waarom het de volgende grote trend in crypto zou kunnen zijn

Laatste Update 25th Nov 2022
Openbaring

Terwijl bearish markten geleidelijk hun bodem vinden, zijn beleggers opnieuw op zoek naar de volgende stappen om succesvol in te investeren. Metacade is een gloednieuw project dat iets bijzonders brengt in de play-to-earn(P2E) cryptocurrency-sector, die vóór de huidige neergang gloeiend heet was.

Met zijn dubbele kracht als zowel een gaming community als een P2E-inkomstenmodel, zou de Metacade presale precies kunnen zijn waar beleggers naar op zoek zijn. De crypto-gaming sector lijkt namelijk terug te keren naar vergelijkbare niveaus van opwinding.

Wat is Metacade?

Metacade is een echt nieuw community-gedreven Web3-platform waar gamers en crypto-enthousiastelingen elkaar kunnen ontmoeten - om te communiceren en samen te werken aan nieuwe metaverse games. Het uiteindelijke doel van het project is om een leuke, dynamische ontmoetingsplaats te bouwen, waar game fanaten de beste metaverse games kunnen vinden en beloningen kunnen verdienen.

Gebruikers kunnen trending games vinden, klassementen bekijken, beoordelingen schrijven en deelnemen aan bestuurlijke stemmingen over de beste aankomende titels in de branche. Het native MCADE-token wordt gebruikt voor exclusieve prijstrekkingen, competitieve speltoernooien en kan worden ingezet voor beloningen.

Meer over Metacade staking

Staking is de naam die wordt gebruikt voor het vergrendelen van tokens op het platform om zo een beloning te verdienen. Voor de Metacade-community is die beloning een deel van de projectinkomsten - die in een andere valuta moeten worden uitbetaald om waardevermindering van de utility-token te voorkomen. Zodra die inkomstenstromen zijn gecreëerd, zal er een mechanisme voor token-burning of een buyback zijn.

Token burns worden gebruikt om het aantal coins dat in omloop is te verlagen, om zo de prijs te ondersteunen. De totale vaste voorraad bij de lancering zal 2 miljard MCADE-tokens zijn, met 1,4 miljard tokens beschikbaar tijdens de presale-evenementen.

Multi-sig wallets voor extra veiligheid bij het investeren

Wallets met meerdere handtekeningen zullen worden gebruikt om de veiligheid en beveiliging van de activa van beleggers die geld investeren te waarborgen. Meerdere sleutelhouders zullen de Metacade-treasury-activa beheren en er zijn twee of meer handtekeningen met privé sleutels vereist om transacties te verzenden. Dit verhoogt de veiligheid en integriteit van de treasuryfunctie. Het project werkt ook nauw samen met een vertrouwde externe auditor om ervoor te zorgen dat het project werkt op de juiste niveaus van beveiliging en transparantie.

Wat is de routekaart voor Metacade?

Het Metacade-project lanceert zijn token-presale in het vierde kwartaal van 2022. Het pad naar het eerste kwartaal van 2023 zal gericht zijn op marketing om een ​​gaming community aan te trekken. De MCADE-munt zal ook worden genoteerd op key exchanges zoals Uniswap. Het hebben van een sterke gaming community en vermeldingen op grote beurzen zijn historisch gezien twee van de belangrijkste elementen die nodig zijn voor een token prijsrally.

De echte ontwikkeling komt in 2023 met de door de community geleide ontwikkeling van een Create2Earn, Play2Earn en Compete2Earn GameFi-model. Metacade-beurzen worden gegeven aan ontwikkelaars met de beste game-ideeën. Gamers zullen deze testen en beoordelen voordat ze worden opgenomen in de arcade. Dit alles wordt ondersteund door het MCADE-token dat zal worden gebruikt om over belangrijke ontwikkelingen te stemmen.

Waarom moet je investeren in Metacade?

Als je op zoek bent naar de volgende grote cryptocurrency trend om in te investeren, dan is het een goed idee om terug in de tijd te reizen en te kijken naar wat de markt domineerde in 2021. Er waren veel projecten die capabele technologie of opties voor betalingen en DeFi boden - maar geen van deze projecten kon evenaren wat gaming en NFT's veroorzaakten. Zoals Axie Infinity heeft bewezen, kan een hot game met een P2E-model het aantal dagelijkse gebruikers een fikse boost geven, wat vervolgens een positief effect heeft op de prijs van een token.

Axie Infinity schoot op zijn hoogtepunt omhoog naar 2,7 miljoen dagelijkse gebruikers, voordat de marktinzinking begon. Hun native coin steeg ook van een paar cent naar een zinderende $160, waardoor veel mensen die hadden besloten om te investeren, rijk werden in het proces. Sommige gebruikers zeggen zelfs dat de feitelijke gameplay slecht was, maar dat er op dat moment geen concurrentie was.

Metacade opent haar deuren op een heel andere manier. In plaats van vast te zitten aan één titel die zichzelf voortdurend opnieuw probeert uit te vinden, biedt Metacade zowel de hosting als de mogelijkheid om meerdere titels te ontwikkelen. Dit biedt het platform het duidelijke voordeel dat gamers constante variatie krijgen, evenals een grotere kans om een ​​breder publiek aan te trekken. Met een gestage stroom van nieuwe games uit het Metacade-beurzenprogramma, zullen er meer mogelijkheden zijn voor het platform om de volgende grote game te ontdekken en massale acceptatie te bereiken. Investeren in Metacade lijkt dus een prima idee.

Conclusie

Crypto-investeerders zijn op zoek naar de volgende grote kans in de cryptomarkt om in te investeren en Axie Infinity liet zien wat mogelijk is met een snelgroeiende community. De beste cryptoprojecten en blockchain-games zorgden voor een geweldige sfeer binnen de community. Het feit dat ze ook grote verdienmogelijkheden boden, voegde een extra dimensie toe aan het project.

Metacade omvat het beste van P2E, P2P en al het andere dat in de metaverse kan worden bedacht: allemaal verpakt in een project dat door de community wordt gestuurd, vrij van gecentraliseerde bemoeienis. Met zijn gebruikers als kern, naast een goed gestimuleerd ontwikkelingsmodel, zijn de vooruitzichten voor de Metacade presale uitstekend - een virtueel arcade-model dat een breder scala aan stemmen aanspreekt om te leveren wat P2E-gamers echt willen en een mooie kans om te investeren.

Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Disclaimer: Inzichten geleverd door spelers in de crypto-industrie en maken geen deel uit van de redactionele inhoud van BanklessTimes.