HomeNieuwsDecentraland vs. The Sandbox: beleggers geven de voorkeur aan Metacade (MCADE)
Decentraland vs. The Sandbox: beleggers geven de voorkeur aan Metacade (MCADE)

Decentraland vs. The Sandbox: beleggers geven de voorkeur aan Metacade (MCADE)

Laatste Update 28th Nov 2022
Openbaring

Sommige investeerders zouden de afnemende populariteit van Decentraland en The Sandbox kunnen zien als een teken van wat komen gaat voor de metaverse. De meer ervaren beleggers kunnen het herkennen als wat het werkelijk is: survival of the fittest in een meedogenloze markt. Nude Decentraland vs. The Sandbox-strijd voortduurt terwijl beide schepen zinken, vraagt ​​iedereen zich af: wat nu?

Kansen komen voort uit volharding en visie, en hoewel deze coins misschien niet aan hun oorspronkelijke doelstellingen voldoen, beseft het slimme geld dat de enige richting waar Web3-gaming naartoe gaat, omhoog is. Sommige projecten moeten natuurlijk mislukken, maar de echte toekomst van cryptogaming ligt in het nut. Daarom kijken we naar een nieuw project dat de laatste tijd veel aandacht krijgt - Metacade.

In dit artikel onderzoeken we waarom, zelfs als het aantal actieve blockchain-games stijgt tot meer dan 400, het titelgevecht in deze ruimte altijd Decentraland vs. The Sandbox lijkt te zijn geweest - vooral wanneer nieuwere, meer nieuwe benaderingen zoals Metacade verschijnen . Lees verder om erachter te komen.

Wat is Metacade?

In de kern is Metacade van plan om de eerste community-arcade van Web3 te worden - een speciale, virtuele ruimte die puur is gebouwd voor gamers en cryptofanaten. Het is ontworpen voor hen om contact met elkaar te maken en hun interesses, vaardigheden en ideeën te delen - en om exclusieve P2E-games (Play-to-Earn) te spelen die nergens anders in de metaverse te vinden zijn.

Van het winnen van enorme prijzen of het verkrijgen van toegang tot de meest geavanceerde GameFi-alfa, tot de nieuwste game-ideeën financieren, en zelfs nieuwe carrières voor de volgende generatie aanwakkeren - Metacade lijkt een echt divers scala aan ervaringen in de metaverse gaming sector te brengen.

Metacade bouwt voort op zijn robuuste, transparante routekaart voor de ontwikkeling en biedt naarmate de voortgang vordert belangrijke updates aan zowel de community als tokenhouders. Tegen het vierde kwartaal van 2024 is Metacade van plan om belangrijke rollen en verantwoordelijkheden over te dragen aan de community en houders van zijn native MCADE-token.

Waarom Metacade de beste investering is

Recent nieuws over Decentraland en het rampzalige aantal dagelijkse actieve gebruikers van The Sandbox (minder dan 40 per dag voor Decentraland) laat zien dat de platforms, en daardoor ook hun coins, simpelweg niet voldoen aan de behoeften van hun huidige of potentiële gebruikers. Hun problemen kunnen duidelijk worden herleid tot een gebrek aan echte diversiteit op hun platforms, gecombineerd met een gebrek aan visie voor toekomstige uitbreiding.

Metacade, aan de andere kant, wil leveren waar de Decentraland vs. The Sandbox-saga duidelijk de zwakte van beide platforms heeft laten zien. Door zich te concentreren als een ontwikkelingshub, biedt de virtuele arcade zijn community opties voor onmiddellijke, gediversifieerde ervaringen.

In plaats van te investeren in een enkel project of spel dat kan worden geraakt of gemist, heeft Metacade het voordeel dat het de hub is voor meerdere projecten en daarom in de kern beter gediversifieerd zal zijn. Het is vergelijkbaar met investeren in Disney of Netflix, in plaats van in een enkele film. Of investeren in Sony, in plaats van een enkele game.

Het maakt niet uit of leden gewoon willen rondhangen met gelijkgestemde mensen, of liever een actievere rol spelen in zijn play-to-earn crypto-arcade. Metacade wordt gevormd om zowel de capaciteit als de uitbreiding van zijn publiek te kunnen ondersteunen.

Het MCADE-hulptoken is al gelanceerd voor presale, en naarmate het gebabbel van investeerders over deze opkomende coin blijft toenemen, is het redelijk om te zeggen dat de waarde ervan gemakkelijk grote vooruitzichten kan bieden wanneer het officieel wordt gelanceerd in het eerste kwartaal van 2023.

Hoe werkt Metacade?

Door een Web3-hub te creëren waar ontwikkelaars en crypto gamers elkaar kunnen ontmoeten en samenwerken, wil Metacade een werkelijk uniek ecosysteem bouwen om een ​​breed scala aan gebruikers binnen de crypto-gamingwereld aan te trekken.

Hoewel gamers zich desgewenst voornamelijk op gamen kunnen concentreren, hebben ze ook de mogelijkheid om rechtstreeks met ontwikkelaars te communiceren, samen te werken en mogelijk kansen te vinden voor het bètatesten van nieuwe games.

Ontwikkelaars kunnen ook met elkaar concurreren om felbegeerde Metagrants te verdienen - een soort financiering die wordt toegekend aan de ontwikkelaars met de beste game-ideeën. Deze Metagrants worden toegekend via een systeem waarbij de community stemt - waardoor gebruikers belangrijke input krijgen over de uitkomst van nieuwe games. Zo'n hechte integratie biedt iets echt unieks, en we voorspellen een resoluut loyale fanbase als resultaat.

Net als bij andere projecten is het ook mogelijk om het MCADE utility token te staken, waardoor gebruikers een deel van toekomstige projectinkomsten kunnen verdienen en passief inkomsten kunnen verdienen door transacties via het netwerk van het platform te helpen verwerken.

Is cryptocurrency een langetermijninvestering?

Cryptocurrency heeft in de loop der jaren voor het grootste deel bewezen een winstgevende troef te zijn. Of een bepaalde cryptocurrency op betrouwbare wijze kan bewijzen dat het een goede langetermijninvestering is, staat echter ter discussie.

Sommige beleggers zijn ronduit van mening dat crypto te volatiel en te riskant is om als een betrouwbare activa te worden beschouwd. Anderen zien het duidelijk als een kans om in de loop van de tijd enorme winsten te boeken. En natuurlijk hebben sommige beleggers het altijd heel moeilijk gehad om enige intrinsieke waarde voor een cryptocurrency te accepteren.

Het is de intrinsieke waarde van een belegging waar uiteindelijk de beslissing moet liggen - of je nu besluit er je vertrouwen in te stellen of niet. Kiezen tussen Metacade of een ander metaverse project zal grotendeels afhangen van je individuele risicotolerantie en financiële doelen.

Het is echter zeker de moeite waard om te vermelden dat MCADE een van de meest veelbelovende opkomende cryptocurrencies op de markt is, juist vanwege de intrinsieke waarde die het biedt via zijn diverse functies op het platform.

Wat is het belangrijkste verschil tussen Metacade en Decentraland vs. The Sandbox?

Het belangrijkste verschil tussen Metacade en Decentraland vs. The Sandbox is hun focus: terwijl Decentraland en The Sandbox gericht zijn op het creëren van content binnen één omgeving, biedt Metacade een door de community geleide play-to-earn arcade- en hangout-hub waarin ontwikkelaars en gamers elkaar kunnen ondersteunen en samen kunnen werken aan een breed scala aan projecten.

Als je op zoek bent naar een geavanceerd crypto-platform om games te bouwen en er geld mee te verdienen, dan is Metacade vrijwel zeker het project voor jou. Het is een opmerkelijk innovatief crypto-platform dat opwindende kansen lijkt te bieden voor zowel ontwikkelaars als gamers, en we raden je aan het zeer zorgvuldig te volgen terwijl het zich ontwikkelt.

Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Disclaimer: Inzichten geleverd door spelers in de crypto-industrie en maken geen deel uit van de redactionele inhoud van BanklessTimes.