HomeNieuwsRipple vs. SEC: XRP-rechtszaak kan de cryptomarkt schaden - koop Metacade (MCADE)
Ripple vs. SEC: XRP-rechtszaak kan de cryptomarkt schaden - koop Metacade (MCADE)

Ripple vs. SEC: XRP-rechtszaak kan de cryptomarkt schaden - koop Metacade (MCADE)

Laatste Update 30th Nov 2022
Openbaring

Ripple vs. SEC is, sinds de toezichthouder de rechtszaak in december 2020 begon, een veelbesproken onderwerp in de cryptomarkt. De uitkomst van de zaak zal van invloed zijn op de hele crypto-industrie en investeerders zullen een strategie moeten hebben voor elke uitkomst. De SEC is van mening dat de vrijgave van tokens door Ripple een verkoop van effecten was en dat ze daarmee de federale wetten hebben overtreden. De rechtszaak is gericht op het feit dat investeerders zouden kunnen profiteren van het werk van anderen. Met Metacade (MCADE) is dit echter geen probleem, omdat het een door de community gebouwd project zal zijn.

Wat is Metacade?

Metacade positioneert zich als dé hub waar ontwikkelaars en gamers samen kunnen werken aan play-to-earn (P2E) gametitels. De P2E-sector barstte in 2021 uit als een vulkaan toen het Axie Infinity-project 2,7 miljoen dagelijkse gebruikers trok. Dat feit alleen al laat zien dat de markt wacht op de juiste games. Metacade bouwt een door de community geleide metaverse gaming-hub die allerlei soorten gamers kan aantrekken. Op dit moment bevindt het Metacade-platform zich midden in de presale van zijn native token, MCADE.

Het Metacade-project biedt ook subsidies aan game-ontwikkelaars en gamers zullen ook titels voor het ecosysteem kunnen testen en beoordelen. Dat betekent dat investeerders niet passief zijn, maar volledig betrokken zijn bij de voortgang van het project. De community kan echter nog steeds het MCADE-token inzetten en een deel van de winst verdienen. Dat zal ervoor zorgen dat het project van de radar van de SEC blijft als Ripple zou verliezen.

Ripple is optimistisch over de SEC-zaak

Ondanks de tegenwind op het XRP-token, is Ripple nog steeds optimistisch over de uitkomst van de rechtszaak. Ripple heeft bezwaar aangetekend tegen het summiere oordeel van de SEC en volgens het platform wil de SEC het gebruiken om inbreuk te maken in een gebied waar het geen jurisdictie heeft. Tijdens de rechtszaak heeft de SEC geen duidelijke juridische theorie kunnen vinden ter ondersteuning van de bewering dat XRP als een effect moet worden geclassificeerd. Ripple voegde eraan toe dat het samenvattende oordeel van de SEC geen "beleggingscontract" liet zien dat door Ripple werd uitgegeven of verkocht. "De theorieën die de SEC naar voren brengt, zijn onvoldoende om haar zaak te bewijzen en zijn intern inconsistent van element tot element van de Howey-test", aldus Ripple. De SEC bepaalt met behulp van de Howey-test of effectenwetten van toepassing zijn. Als Ripple de zaak zou verliezen, zou de SEC achter veel projecten aan kunnen gaan waarbij de investering als passief wordt beschouwd. Dat betekent dat beleggers moeten uitkijken naar investeringen die niet het doelwit zijn van de SEC.

Waarom zou je investeren in Metacade?

Metacade brengt een ontwrichtend idee naar de wereld van P2E-gaming met een interactieve Web3-metaverse-arcade. Play-to-earn zal naar verwachting een enorme sector voor cryptocurrency zijn en het koppelen aan de metaverse voegt twee krachtige motoren toe die een stijging kunnen veroorzaken voor de prijs van MCADE. Het onderliggende doel van de metaverse is om een ​​sociale dynamiek te creëren en een arcade zou de ideale ontmoetingsplaats zijn voor zowel game-ontwikkelaars als spelers. Casual gamers kunnen genieten van de ruimte, terwijl Metacade zich ook kan lenen voor een serieuzer publiek als er een sterk vermogen is om beloningen te verdienen.

Het native MCADE-token kan gamers toegang geven tot exclusieve toernooien en geeft hen echte invloed op de richting van het project. Je hoeft dus geen ontwikkelaar te zijn om een ​​belangrijke influencer te worden. Er zijn wekelijkse 'side hustles' waarin wordt gezocht naar bijdragers uit de community.

Conclusie

De Ripple vs SEC-rechtszaak was de afgelopen 18 maanden een van de meest dominante verhalen op het gebied van cryptocurrency. De financiële toezichthouder beweerde dat de verkoop van XRP-tokens door Ripple in strijd was met de federale wetten op effecten. De SEC weet dat een overwinning de deur zal openen voor verdere zaken tegen vele andere soortgelijke projecten. Voor beleggers betekent dit dat niet alle crypto-investeringen veilig zijn, totdat de zaak is afgerond. Metacade biedt een investering die de controle van de SEC kan vermijden. Ontwikkelaars, gamers en investeerders kunnen bij elke stap in het project bijdragen en dat beschermt het tegen regelgevende effecten. Bovendien richt Metacade zich op de play-to-earn-sector en de metaverse, die in de toekomst twee van de grootste crypto-sectoren zullen zijn.

Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Disclaimer: Inzichten geleverd door spelers in de crypto-industrie en maken geen deel uit van de redactionele inhoud van BanklessTimes.