HomeNieuwsMonero vs. Bitcoin? Metacade (MCADE) lijkt de betere investering te zijn tijdens de cryptomarktcrash
Monero vs. Bitcoin? Metacade (MCADE) lijkt de betere investering te zijn tijdens de cryptomarktcrash

Monero vs. Bitcoin? Metacade (MCADE) lijkt de betere investering te zijn tijdens de cryptomarktcrash

Laatste Update 1st Dec 2022
Openbaring

De cryptomarktcrash van 2022 heeft de waarde van cryptocurrency doen kelderen en dat is slecht nieuws voor huidige crypto-houders, maar ook een kans om te investeren in cryptocurrencies die gestaag zouden moeten stijgen naarmate de markt herstelt. Monero vs. Bitcoin is een veel voorkomende vergelijking als we het hebben over welke crypto's de beste toekomstige groei zullen hebben, maar een nieuwkomer, Metacade is misschien wel de betere investering in de toekomst.

Metacade (MCADE) zou succesvoller moeten zijn dan Bitcoin of Monero

Bitcoin vs. Monero is een vraag die veel crypto-enthousiastelingen hebben gesteld sinds de begindagen van cryptocurrency. Hoewel het debat over welke de beste is door moet blijven gaan, kan een meer succesvolle investering in feite een relatieve nieuwkomer in de crypto-wereld zijn, een die de crash van de crypto-markt heeft vermeden. Metacade, en meer specifiek zijn NFT MCADE, zal voortbouwen op het succes van eerdere cryptocurrencies en NFT's om zijn plaats als een van de beste investeringsmogelijkheden van de toekomst te versterken.

Een van de argumenten tegen cryptocurrencies, of het nu gaat om Monero versus Bitcoin of andere, is dat er geen back-up waarde is. In tegenstelling tot een aandeel, dat wordt ondersteund door de prestaties van het bedrijf dat het aandeel vertegenwoordigt, zijn cryptocurrencies zelf metingen van digitale valuta, wat betekent dat ze niet gebonden zijn aan het succes van een bepaald bedrijf, bedrijf of goed. NFT's, ook wel bekend als non-fungible tokens, verschillen doordat ze zijn verbonden met de site of game die ze heeft uitgegeven.

Hoewel ze nog steeds digitale valuta zijn, hebben NFT's die verbinding om hun waarde te ondersteunen. Als de ruimte die ze uitgeeft waardevol is, zal hun NFT dat ook zijn. Dit is de reden dat Metacade een betere investering lijkt te zijn dan Bitcoin of Monero, twee fungible cryptocurrencies. Verbonden met de virtuele arcade Metacade, vertegenwoordigt het MCADE-token de waarde van de arcade, die als GameFi-hub de komende jaren een populaire plek zou moeten zijn voor gamers, game-enthousiastelingen en game-ontwikkelaars.

Wat is Metacade?

Metacade is een virtuele community-hub waar Web3-enthousiastelingen kunnen worden ondergedompeld in alles wat met GameFi te maken heeft, en biedt niet alleen de kans voor play-to-earn, maar om de toekomst van metaverse gaming vorm te geven door gebruikers te laten kiezen welke games het populairst worden en welke game ontwikkelaars subsidies krijgen om hun ideeën te ontwikkelen.

Met Metagrants, zal de Metacade-community stemmen over welke game-ideeën werkelijkheid worden door te kiezen welke ontwikkelaars de subsidies ontvangen. Metacade-gebruikers kunnen ook rechtstreeks met elkaar en met ontwikkelaars communiceren om de beste door de gebruiker bediende virtuele arcade in de metaverse te creëren. Met de mogelijkheid om MCADE-tokens te ontvangen voor zaken als het schrijven van beoordelingen, het plaatsen van topgames en het winnen van toernooien, zal Metacade niet alleen de plek zijn om de toekomst van gaming vorm te geven, maar om tegelijkertijd te verdienen.

Dit is waarom Metacade (MCADE) succesvoller zal zijn dan Bitcoin of Monero

Als er iets is dat we hebben geleerd van de crash van de cryptomarkt, is het dat fungibele cryptocurrencies het risico lopen door plotselinge en onverwachte waardedalingen. Hoewel er misschien een discussie is over de toekomst van Monero versus Bitcoin, zou de echte toekomstige waarde in NFT's moeten zitten die geassocieerd zijn met play-to-earn, omdat de populariteit van de P2E-ruimten zelf de waarde van de tokens hoger zal maken. Terwijl GameFi de mogelijkheid om te verdienen en de wereld van metaverse gaming hervormt, zijn het de populaire GameFi-ruimtes die zullen blijven groeien.

Metacade, met zijn gedecentraliseerde GameFi-structuur, het vermogen om de toekomst van games te creëren en de kans om alles te verdienen terwijl het een vitaal onderdeel wordt van de grotere gamingcommunity, zal gameliefhebbers van over de hele wereld aantrekken. Met de presale die net aan de gang is, heeft Metacade de ondergang van de cryptomarktcrash vermeden en zou het gestage winsten moeten zien, aangezien de populariteit van hun ruimte samenvalt met het herstel van de cryptomarkt. Dit zal Metacade een van de meest succesvolle investeringsmogelijkheden in de crypto-sfeer maken en elk debat over Monero versus Bitcoin of andere cryptocurrency inhalen.

Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Disclaimer: Inzichten geleverd door spelers in de crypto-industrie en maken geen deel uit van de redactionele inhoud van BanklessTimes.