HomeNieuwsMetacade (MCADE) nog steeds op volle vaart in de presale terwijl Chiliz (CHZ) en Ethereum (ETH) lijken te stabiliseren
Metacade (MCADE) nog steeds op volle vaart in de presale terwijl Chiliz (CHZ) en Ethereum (ETH) lijken te stabiliseren

Metacade (MCADE) nog steeds op volle vaart in de presale terwijl Chiliz (CHZ) en Ethereum (ETH) lijken te stabiliseren

Laatste Update 29th Nov 2022
Openbaring

In 2022 zijn de tokens Chiliz en Ethereum in waarde gedaald, terwijl er een sterke nieuwe optie op het toneel verschijnt. Waarom crasht ETH en wat is het verhaal van de CHZ-prijsdaling, die ertoe heeft geleid dat zoveel investeerders het Metacade-project gaan beschouwen als een beter alternatief voor hun geld? Is investeren in crypto over of is er nog hoop in de vorm van Metacade?

Metacade is de nieuwe crypto-investering die de scene oplicht

Metacade is een aantrekkelijk Web3-project dat het volledige potentieel van de metaverse benut, zodat gebruikers virtuele arcadespellen kunnen spelen in een spannende omgeving. Het platform biedt verdienmogelijkheden door middel van beloningen en wedstrijden, terwijl advertenties, merchandise-verkoop en vacatures helpen om het ecosysteem volledig zelfvoorzienend te maken.

Het kan worden gezien als een soort geavanceerde ontmoetingsplaats voor gamers, ontwikkelaars en ondernemers, maar het trekt ook de aandacht van investeerders die willen investeren in crypto. Dit komt omdat de MCADE-valuta die op het platform wordt gebruikt, een interessante kans belooft om wat terug te verdienen, met beloningen die kunnen worden behaald door transacties uit te zetten en andere manieren om met de community in contact te komen.

Waarom crasht ETH en daalt de prijs van CHZ?

Hoe kan het dat het MCADE-token een opkomende cryptocurrency is met een enorm potentieel om te investeren in crypto, terwijl sommige van de bestaande munten in de industrie het zo slecht doen in 2022? Veel van de grote digitale valuta's hebben een verschrikkelijk jaar achter de rug, maar de hoop was groot dat het Ethereum-token (ETH) een grote daling zou voorkomen, aangezien de blockchain een enorme upgrade onderging, genaamd The Merge.

Dit weerhield het er echter niet van om dit jaar een serieuze prijsdaling te ondergaan, maar waarom crasht ETH zelfs meer dan voorspeld? De meningen lopen sterk uiteen, maar het lijkt erop dat de Ethereum-valuta niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Zelfs de langverwachte Merge is er niet in geslaagd om de scheuren weg te werken en de markt ervan te overtuigen dat het investeren in crypto de moeite waard is.

Het CHZ-token, de eigen valuta van het Chiliz-netwerk, kreeg dit jaar ook een grote daling te verduren. De exacte reden waarom deze valuta niet aan de verwachtingen heeft voldaan, is onduidelijk, maar het lijdt geen twijfel dat beleggers ernstig nerveus worden over het vooruitzicht dat andere valuta's deze zullen inhalen.

Wat biedt MCADE precies dat CHZ en ETH niet bieden?

Het whitepaper dat is vrijgegeven voor het metaverse project Metacade helpt ons te laten zien waarom zoveel mensen hun hoop erop vestigen om het potentieel ervan te verwezenlijken. Dit is een metaverse project, en aangezien dat zo'n hot onderwerp is, heeft het veel aandacht getrokken. We kunnen ook zien dat het is gebouwd op een zichzelf in stand houdend economisch model dat heel logisch is.

Voor beleggers die willen investeren in crypto en op zoek zijn naar een beter rendement dan ze hebben gezien met Ethereum en Chiliz, brengt de Metacade-presale van tokens 1,4 miljard van deze munten op de markt en dit is een interessante kans. De startprijs van slechts 0,01 per token zal geleidelijk stijgen, dus een zet aan het begin biedt de beste kansen op grote rendementen via investeren in crypto.

Metacade zal om deze eenvoudige redenen succesvoller zijn dan ETH en CHZ:

Iedereen die zich bezighoudt met investeren in crypto heeft zijn eigen redenen om de ene munt boven de andere te verkiezen. Maar waar iedereen het over eens is, is dat sommige tokens sterker zijn dan andere. Dit komt door het gebruikte tokenomics-model en het echte gebruik dat de munten hebben voor houders.

Met Metacade zorgen toepassingen zoals staking, het invoeren van content en het verdienen van beloningen op de metaverse ervoor dat het opvalt als een waardevol project dat naar verwachting in waarde zal groeien. De Ethereum- en Chiliz-platforms hebben niet bewezen dat ze hun houders de uitstekende waarde kunnen bieden die wel wordt voorspeld voor de MCADE-tokens.

Is Metacade de moeite waard om te kopen?

De aanbeveling voor iedereen die geïnteresseerd is in het investeren in crypto met een mooie, stralende toekomst, is om het Metacade-whitepaper te lezen en het echt goed op te nemen - onderzoeken waarom we denken dat het zo'n stralende toekomst heeft.

De MCADE-token is al in de bèta-presale en kan worden gekocht met een rate van 125MCADE per 1USDT - de deal duurt echter niet eeuwig - er zijn 8 fasen in de presale, met afnemende tarieven van MCADE per fase (50MCADE voor 1USDT in de laatste fase), dus hoe sneller - hoe beter.

Dit platform veroorzaakt al geroezemoes onder de mensen die investeren in crypto, en het vooruitzicht om een ​​levendige, verbonden community naar de wereld van metaverse gaming te brengen - naast de sterke ontwikkelingsaspecten, toont zichzelf als een krachtig investeringsvehikel met een geweldig potentieel voor investeerders.

Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Disclaimer: Inzichten geleverd door spelers in de crypto-industrie en maken geen deel uit van de redactionele inhoud van BanklessTimes.